SVJETSKI DAN SPORTA NA TENIS CENTRU VALPOVO

Na sjednici izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Valpova jedna od točaka je bila obilježavanje Svjetskog dana sporta. Odlučeno je da će se Svjetski dan sporta obilježiti u četvrtak, 31.05.2018. koji je ujedno i neradni dan nizom aktivnosti ponuđenih od članica zajednice. U program aktivnosti događanja vezanih uz obilježavanje Svjetskog dana sporta uključio se i Teniski klub Valpovo sa nekoliko događanja na Teniskom centru Valpovo.

Na taj dan bit će moguće besplatno koristiti teniske terene i teren sa umjetnom travom za mali nogomet. Potrebne su ranije rezervacije zbog već postojećeg rasporeda.
Osim korištenja sportskih terena TK Valpovo će organizirati i dva besplatna sata škole tenisa za sve zainteresirane učenike i predškolce. Svi potrebni rekviziti su omogućeni u klubu, treninge će odraditi dr.sc. Josip Cvenić uz eventualnu pomoć članova kluba i djece koja već duže vrijeme treniraju. Također bi bila dobra ranija najava svih zainteresiranih radi što bolje organizacije.

09.00 – 10.00 BESPLATNI SAT ŠKOLE TENISA ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI
10.00 – 11.00 BESPLATNI SAT ŠKOLE TENISA ZA UČENIKE ŠKOLSKE DOBI
U isto vrijeme i mladi tenisači TK Valpovo odigrat će klupski turnir.

U naredna dva vikenda TK Valpovo bi će organizator i dva turnira. Prvi vikend, 02.-03.06. rezerviran je za regionalno prvenstvo Slavonije i Baranje do 10 g. Drugi dan turnira, nedjelja u 10.00 h nastupit će tenisači do 8g.

Vikend poslije, 09.-10.06. održava se OP Grada Valpova – Limex Altrad kup do 14 g.

Što se tiče Valpovačke piramide, u četvrtoj sezoni teniskog natjecanja za rekreativce odigrano je već 5 kola i vodeći je trenutno Andrej Bilić sa 75 bodova. Poredak prvih pet nalazi se u nastavku, do kraja ima još 15 kola, tako da i svi ostali zainteresirani se mogu još uvijek uključit.

1 Bilić Andrej 75
2 Lacković Kristijan 73
3 Slamek Filip 72
4 Jaman Zvonko 68
5 Ott Ivan 65

Vidimo se u četvrtak!