SVJETSKI DAN SPORTA NA TENIS CENTRU VALPOVO

Datum objave: 29. 5. 2018.

Na sjednici izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Valpova jedna od točaka je bila obilježavanje Svjetskog dana sporta. Odlučeno je da će se Svjetski dan sporta obilježiti u četvrtak, 31.05.2018. koji je ujedno i neradni dan nizom aktivnosti ponuđenih od članica zajednice. U program aktivnosti događanja vezanih uz obilježavanje Svjetskog dana sporta uključio se i Teniski klub Valpovo sa nekoliko događanja na Teniskom centru Valpovo.

Na taj dan bit će moguće besplatno koristiti teniske terene i teren sa umjetnom travom za mali nogomet. Potrebne su ranije rezervacije zbog već postojećeg rasporeda.
Osim korištenja sportskih terena TK Valpovo će organizirati i dva besplatna sata škole tenisa za sve zainteresirane učenike i predškolce. Svi potrebni rekviziti su omogućeni u klubu, treninge će odraditi dr.sc. Josip Cvenić uz eventualnu pomoć članova kluba i djece koja već duže vrijeme treniraju. Također bi bila dobra ranija najava svih zainteresiranih radi što bolje organizacije.

09.00 – 10.00 BESPLATNI SAT ŠKOLE TENISA ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI
10.00 – 11.00 BESPLATNI SAT ŠKOLE TENISA ZA UČENIKE ŠKOLSKE DOBI
U isto vrijeme i mladi tenisači TK Valpovo odigrat će klupski turnir.

U naredna dva vikenda TK Valpovo bi će organizator i dva turnira. Prvi vikend, 02.-03.06. rezerviran je za regionalno prvenstvo Slavonije i Baranje do 10 g. Drugi dan turnira, nedjelja u 10.00 h nastupit će tenisači do 8g.

Vikend poslije, 09.-10.06. održava se OP Grada Valpova – Limex Altrad kup do 14 g.

Što se tiče Valpovačke piramide, u četvrtoj sezoni teniskog natjecanja za rekreativce odigrano je već 5 kola i vodeći je trenutno Andrej Bilić sa 75 bodova. Poredak prvih pet nalazi se u nastavku, do kraja ima još 15 kola, tako da i svi ostali zainteresirani se mogu još uvijek uključit.

1 Bilić Andrej 75
2 Lacković Kristijan 73
3 Slamek Filip 72
4 Jaman Zvonko 68
5 Ott Ivan 65

Vidimo se u četvrtak!